DreamPirates > Lyrics > Laadla Lyrics

Laadla Lyrics

Author: DreamPirates | Last Updated : 2023-12-18 09:03:13

Laadla Lyrics

Film/Album :
Language : NA
Lyrics by : Ikka
Singer : Ikka
Composer : Sanjoy
Publish Date : 2023-12-18 09:03:13

Laadla Lyrics


Song Lyrics :

Laadla Hindi Song English Lyrics

Ho Rab Dariyaar Buri Naal Lambi Car

Suna Charcha Toh Huga Ji

Yaarange Dut Ka

Jeeve Ne Ki Chhora Ve

Fikr Mein Kaate Hega

Laadla Baghat Bada Bhole Nath Ka

Ho..Laadla Baghat Bada Bhole Nath Ka

Laadla Baghat Bada Bhole Nath Ka

Laadla Baghat Bada Bhole Nath Ka

Laadla Baghat Bada Bhole Nath Ka

Aankhein Ankhein Talwar Mere

Gaal Je Kal Chhole Hai

Khand Khake Jammi Di Jo

Itta Meettha Bole Hai

Gaure Gaure Gut Pe

Jajje Suit Pe Kaala Chhori

Gutz Tera Toda Khubshurati Ke Role Hai

Chhoriyanu Nakkha Jit Rani Banake

Sun Berene Mein Sora Suve Us Gham Ka

Jeeve Ne Ki Chhora Ve

Fikri Mein Kaate Hega

Laadla Baghat Bada Bhole Nath Ka

Ho..Laadla Baghat Bada Bhole Nath Ka

Laadla Baghat Bada Bhole Nath Ka

Laadla Baghat Bada Bhole Nath Ka

Laadla Baghat Bada Bhole Nath Ka

Na Dori Lage Berika Na

Kisse Haathiyara Ka

Fans Hun Main Bhole Ka

Ik Jigri Mein Yaara Ka

Kaun Kare Rich Chhori

Mere Sadde Bane Kiye

Favourite Tere Favourite Kala Kara Ka

Chhora Jama Faltu

Kama Mein Na Pare Mauj

Kare Naam Jappe

Woh Toh Mahakal Ka

Jeeve Ne Ki Chhora Ve

Fikr Mein Kaate Hega

Laadla Baghat Bada Bhole Nath Ka

Ho..Laadla Baghat Bada Bhole Nath Ka

Laadla Baghat Bada Bhole Nath Ka

Laadla Baghat Bada Bhole Nath Ka

Laadla Baghat Bada Bhole Nath Ka

Bhole Tere Te Guzarish

Rakiya Ve Kadema Ma

Rakh Sakun Babu Bebe

Aapne Mein Badiyan Te

Ragar Ke Naak De Maafi

Mangu Main Papa Ki

Bhole Tu Bhola Jagh Ka

Maafi Dede Balak Ne

Patte Yaal Kare Karam Sada Changa

Mere Baba Naam

Uccha Rakhe Chhora Pure Parivaar Ka

Jeeve Ne Ki Chhora Ve

Fikr Mein Kaate Hega

Laadla Baghat Bada Bhole Nath Ka

Ho Rab Da Ri Yaar

Buri Naal Lambi Car

Suna Charcha Toh Huga Ji

Yaarange Dut Ka

Jeeve Ne Ki Chhora Ve

Fikr Mein Kaate Hega

Laadla Baghat Bada Bhole Nath Ka

Ho..Laadla Baghat Bada Bhole Nath Ka

Laadla Baghat Bada Bhole Nath Ka

Laadla Baghat Bada Bhole Nath Ka

Laadla Baghat Bada Bhole Nath Ka

Laadla Hindi Song Hindi Lyrics

हो रब दरियार बुरी नाल लम्बी कार

सुना चर्चा तो हुआ जी

यारंगे दुत का

जीव ने की छोरा वे

फ़िक्र में कटेगा

लाडला बघाट बड़ा भोले नाथ का

हो..लाडला बघाट बड़ा भोले नाथ का

लाडला बघाट बड़ा भोले नाथ का

लाडला बघाट बड़ा भोले नाथ का

लाडला बघाट बड़ा भोले नाथ का

आंखें आंखें तलवार मेरे

गाल जे कल छोले है

खंड खाके जम्मी दी जो

इत्ता मीठा बोले है

गौरे गौरे गुट पे

जज्जे सूट पर काला छोरी

गुट्ज़ तेरा तोड़ा खुबसूरती का रोल है

छोरियांउ नक्खा जित रानी बनके

सुन बेरें में सोरा सुवे उस घाम का

जीव ने की छोरा वे

फिक्री में काटे हेगा

लाडला बघाट बड़ा भोले नाथ का

हो..लाडला बघाट बड़ा भोले नाथ का

लाडला बघाट बड़ा भोले नाथ का

लाडला बघाट बड़ा भोले नाथ का

लाडला बघाट बड़ा भोले नाथ का

ना डोरी लगे बेरिका ना

किस्से हाथियारा का

फैंस हूं मैं भोले का

इक जिगरी में यारा का

कौन करे रिच छोरी

मेरे साड्डे बने कीये

फेवरेट तेरे फेवरेट काला करा का

छोरा जामा फालतू

काम में ना परे मौज

करे नाम जप्पे

वो तो महाकाल का

जीव ने की छोरा वे

फ़िक्र में कटेगा

लाडला बघाट बड़ा भोले नाथ का

हो..लाडला बघाट बड़ा भोले नाथ का

लाडला बघाट बड़ा भोले नाथ का

लाडला बघाट बड़ा भोले नाथ का

लाडला बघाट बड़ा भोले नाथ का

भोले तेरे ते गुजारिश

रकिया वे कडेमा मा

रख सकुन बाबू बेबे

आपने में बड़ियां ते

रगर के नाक दे माफ़ी

मंगू मैं पापा की

भोले तू भोला जगह का

माफ़ी देदे बालक ने

पट्टे याल करे करम सदा चंगा

मेरे बाबा नाम

ऊंचा राखे छोरा पूरे परिवार का

जीव ने की छोरा वे

फ़िक्र में कटेगा

लाडला बघाट बड़ा भोले नाथ का

हो रब दा री यार

बुरी नाल लम्बी कार

सुना चर्चा तो हुआ जी

यारंगे दुत का

जीव ने की छोरा वे

फ़िक्र में कटेगा

लाडला बघाट बड़ा भोले नाथ का

हो..लाडला बघाट बड़ा भोले नाथ का

लाडला बघाट बड़ा भोले नाथ का

लाडला बघाट बड़ा भोले नाथ का

लाडला बघाट बड़ा भोले नाथ का

Tag : lyrics

Watch Youtube Video

Laadla Lyrics

Relative Posts